Pisani Živ Žav

Pisani+%C5%BDiv+%C5%BDav

Za ogled filma potrebujete novejši Flash predvajalnik!
Ker si pri KoTV Kamnik prizadevamo za kar najkvalitetnejše video posnetke, vas prosimo da za
ogled posnetka vklopite JavaScript in si prenetete novejši Flash predvajalnik.
10.10.2009
1 komentar
435 ogledov
Teden otroka in Teden prometne varnosti smo v Kamniku zaključili s pisanim živ- žavom, v soboto, 10. 10. 2009, pred Domom kulture v Kamniku.
Na prireditev smo povabili otroke kamniških vrtcev in šol, posamezne družine, nove kamničane in goste.

Na ploščadi pred Domom so se odvijale različne aktivnosti in delavnice, kjer so brezplačno lahko sodelovali vsi, obenem pa bili nagrajeni s sponzorskimi darilci( Rdeča žoga, NLB, Zavarovalnica Triglav, Pošta Slovenije..)

Začeli smo z Rdečo žogo. Delovanje ustanove nam je predstavila gdč Sladjana, ki je ob koncu igre z žogo tudi podelila nagrade.Nadaljevali so novi Lumpiji, ki so z otroki zaplesali in se z njimi igrali.Tudi palček Snoviček ni mogel mirovati in je z otroki plesal in telovadil. Ves čas pa so se otroci lahko razmigali na poligonu in skakalnem gradu z G- rega animatorji. Za predah se je predstavil karate klub Virtus Duplica, spretnosti z mažoretno palico pa so lahko obiskovalci preizkusili ob pomoči kamniških mažoretk. Pošta Slovenije nam je poslala poštarja Pavlija in gdč. Znamko, zato smo se igrali pošto in se sladkali s čokoladnimi "znamkami".Za zaključek pa so nas presenetili breakdancerji The Rock Crew, ki res obvladajo.

Vse dogajanje sta opazovala Bodi in Dobi , kužka, ki sta pripeljala svoja lastnika iz kinološkega društva Duplica in pokazala vaje poslušnosti , prijaznosti in potrpežljivosti ves čas dogajanja.Podpisovali smo peticiji o nič alkohola v prometu in peticijo Amnesty international o prepovedi smrtne kazni za mladoletnike.
V kletnih prostorih MC-Kotlovnice se je igral ročni nogomet in igre na računalniku, pri tabornikih pa zabavne in družabne igre, saj so v tem času odpirali nove prostore.
Dogodek je posnela tudi naša ekipa.

obvesti prijatelje

Embed:

sorodne vsebine

komentarji

Repanšek.
11:56 | 7.11.2009
Hudo^^

komentiraj video

vzdevek:
komentar:
prepišite varnostno kodo
varnostna koda:

Najnovejše vsebine

Varčuj z energijo
Save energy - Turn it OFF! Varčuj z energijo - ugasni, ko ne potrebuje&... predvajaj
Varčuj z energijo
Vedno sta dve poti
There are always two ways - which one will you choose? Vedno obstajata dve... predvajaj
Vedno sta dve poti
Uporabljaj javni prevoz
Uporabljajte javna prevozna sredstva! predvajaj
Uporabljaj javni prevoz